Home Over ons Nieuws Opvang Foto's Contact Privacyverklaring
Excuus, uw apparaat kan onze website niet tonen. Probeer het op een ander apparaat.
Nieuws:

12 september 2018
Om flexibel te kunnen zijn, zijn op dit moment alle kindplaatsen ingevuld. Aanmelden kan, maar Boefjes en Elfjes heeft op dit moment vrijwel geen plek. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden in de toekomst. Wellicht kunnen wij u ook verwijzen naar een collega gastouder in Baarn.

25 juni 2018
Wij gaan binnenkort verhuizen en dat brengt net als bij andere veel werk met zich mee. Boefjes en Elfjes blijft uiteraard gewoon in Baarn en betrekt in juli een eengezinswoning met een tuin. Er zijn nog kindplaatsen vrij.

25 mei 2018
Met ingang van 25 mei is in heel Europa een nieuwe wet van kracht gegaan. De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) of te wel de Privacywet. Ook wij ontkomen niet aan het volgen van de wettelijke regels. De website is hierop aangepast en maakt verbinding via beveiligde servers. Alle ouders ontvangen nieuwe contracten die voldoen aan de wet.

13 januari 2018:
Na weken puzzelen hebben wij een verse website. Een website die op vrijwel alle moderne apparaten is te lezen. Deze is waar mogelijk getest, maar mocht u ergens een probleem ontdekken...dan horen we dat graag.