Home Over ons Nieuws Opvang Foto's Contact Privacyverklaring
Excuus, uw apparaat kan onze website niet tonen. Probeer het op een ander apparaat.

Nieuws:


20 augustus 2023

Na 2 jaar afwezigheid als gastouder gaat Gastouderopvang Boefjes en Elfjes 1 november 2023 weer open. Afgelopen 2 jaar is er veel gebeurd en werk verzet.
We gaan er een mooie tijd van maken.

15 september 2021

Per 1 november 2021 komt er een eind aan Gastouderopvang Boefjes en Elfjes. Een zware keus...Familie omstandigheden hebben me doen besluiten om de deur te sluiten.
Ik bedank alle ouders, "mijn lieve" kinderen voor de mooie jaren. Uiteraard ook dank aan alle lieve collega's voor de fijne samenwerking. Ik ga jullie allemaal missen.

10 februari 2021

Ondanks alle maatregelen rondom de kinderopvang blijven aanvragen binnenstromen. Dit is natuurlijk heel fijn, maar als vrijwel alle gastouders in Baarn de aanvragen niet kunnen plaatsen, dan moeten we opzoek naar meer gastouders die "onze" kindjes professioneel willen opvangen. Afgelopen week was ik in gesprek met RTV Baarn.
Luister het gesprek hier terug:

21 april 2020

Eindelijk goed nieuws.
Per 11 mei 2020 mogen onze deuren weer open. We houden wel zoveel mogelijk rekening voor uw en onze gezondheid. Bij gezondheidsklachten, ouders / kinderen, adviseren we....
Blijf thuis.

15 maart 2020

Het kabinet heeft vandaag aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Deze maatregel geldt ook voor Boefjes en Elfjes.
Voor kinderen van ouders in cruciale beroepen (bijvoorbeeld de zorg, politie, openbaar vervoer en brandweer) is er wel opvang toegestaan, zodat hun ouders kunnen blijven werken. Mocht uw kind ziek zijn, dan gelden de gebruikelijke regels.
Deze opvang is zonder extra kosten. Klik hier voor een lijst cruciale beroepsgroepen.

Wij hopen dat het virus vlug onder controle is en dat we snel weer de deuren kunnen openen.

Deze maatregel geldt voorlopig tot 28 april 2020. Rond 21 april maakt het kabinet bekend of we weer open mogen.

03 januari 2020

Een heel gelukkig nieuwjaar. We gaan er weer een mooi jaar van maken. Ook voor dit jaar is het weer plannen om alle aanvragen een plek te kunnen geven. De aantal kindplekken is wettelijk geregeld, maar we doen onze uiterste best. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Wacht dan niet te lang met informeren / aanmelden.

30 december 2019

2019 zit er weer bijna op. Het was weer een jaar van veel blije kindersnoetjes en daar doe ik het voor. Boefjes en Elfjes gaat aan de oliebollen, maar 2 januari 2020 staan we weer klaar. We bedanken alle ouders voor het vertrouwen, "mijn" kindjes voor alle leuke dagen.

13 augustus 2019

Op 7 september 2019 staan we op het Cultureel Festival Baarn. U vindt ons op het Kinderplein (Pekingtuin)

18 december 2018

Gastouders lopen kerststal route Baarn

Bron: Baarnsche Courant, Foto en Tekst: Danielle Bouwmeester


Met een heleboel gastouders in Baarn zitten we in een groepsapp. Op deze manier kunnen we met elkaar afspreken om samen leuke dingen te ondernemen. Wie er kan komt mee. Altijd succes verzekert.
Vandaag was de planning om naar de kerststallen te gaan kijken. Uiteindelijk konden er 4 gastouders mee vanuit heel Baarn. Oda Cremers van Ootjes Koters, Wilma van Boefjes en Elfjes, Nelleke van Buuren van Opvang Het Kinderbuurtje en Danielle Bouwmeester van Tante Jelle’s Kinderopvang.
Met 15 kleine baby’s en peuters op pad. Te voet, op loopfietsjes of in de bolderkar/wagen gingen we de hele Faas Eliaslaan op en neer en een zij takje Faas Eliashof.
De kinderen genieten van alle mooie stallen en elkaar en de gastouders genieten van de volop genietende kinderen. Wij vinden het heerlijk om dit soort kleinschalige uitjes te doen. Na een dik uur zijn al die kleine voetjes en beentjes het ook wel zat dus dit soort uitjes zijn precies lang genoeg. Onderweg praten we over wat we zien en wat de kinderen er voor interpretatie aan geven.
Heerlijk om te horen dat “Baby jozef” in de kribbe ligt bijvoorbeeld. Daar word je toch gelukkig van.

Vervolgens gaan we allemaal weer naar ons eigen huis met onze eigen gastkinderen om daar te knutselen voor kerst, kaarten te maken die we naar de ouders versturen vanuit het kind zelf, kleurplaten te kleuren met Kerst thema of om gewoon lekker ongestoord te spelen……….Wat hebben wij toch een prachtbaan!!

Wij wensen alle ouders en kinderen van Baarn een gezellige Kerst en een gezond en gelukkig 2019.

12 september 2018

Om flexibel te kunnen zijn, zijn op dit moment vrijwel alle kindplaatsen ingevuld. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor nu of in de toekomst. Wellicht kunnen wij u ook verwijzen naar een collega gastouder in Baarn.

25 juni 2018

Wij gaan binnenkort verhuizen en dat brengt net als bij andere veel werk met zich mee. Boefjes en Elfjes blijft uiteraard gewoon in Baarn en betrekt in juli een eengezinswoning met een tuin. Er zijn nog kindplaatsen vrij.

25 mei 2018

Met ingang van 25 mei is in heel Europa een nieuwe wet van kracht gegaan. De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) of te wel de Privacywet. Ook wij ontkomen niet aan het volgen van de wettelijke regels. De website is hierop aangepast en maakt verbinding via beveiligde servers. Alle ouders ontvangen nieuwe contracten die voldoen aan de wet.

13 januari 2018:

Na weken puzzelen hebben wij een verse website. Een website die op vrijwel alle moderne apparaten is te lezen. Deze is waar mogelijk getest, maar mocht u ergens een probleem ontdekken...dan horen we dat graag.