Home Over ons Nieuws Opvang Foto's Contact Privacyverklaring
Excuus, uw apparaat kan onze website niet tonen. Probeer het op een ander apparaat.

Wie is Boefjes en Elfjes eigenlijk?

Mijn naam is Wilma, 52 jaar en moeder van 5 kinderen en oma van 5 kleinkinderen. Geboren in Eemdijk en opgegroeid in Baarn, maar op mijn 26ste met mijn gezin verhuisd naar het Zuid Limburgse Heerlen.
In Heerlen heb ik 10 jaar lang mijn passie voor kinderen omgezet in een succesvolle gastouderopvang. In 2014 kreeg ik de mogelijkheid om terug te keren naar Baarn. Samen met het gezin besloten om die kans te nemen, wat ook voor mijn partner meer werkgelegeheid zou opleveren. Vanwege onze verhuizing heb ik mijn activiteiten in Heerlen gestaakt en moest ik afscheid nemen van mijn kindjes. Inmiddels wonen we alweer ruim 9 jaar in Baarn.
Na eerst een jaar met bejaarden en als vrijwilliger bij Amerpoort te hebben gewerkt heb ik mijn liefde voor de kinderopvang weer opgestart. Dit doe ik vanuit onze ruime woning. Wij hebben een tuin en gaan ook veel naar buiten of zijn te vinden in de speeltuin (op loopafstand).
Vanwege zorg voor onze jongste zoon heb ik in november 2021 tijdelijk mijn activiteiten moeten staken. Ik heb mijn kennis verder voortgezet bij Media Kinderopvang in Hilversum.
Na 1,5 jaar daar gewerkt te hebben merkte ik op dat het eigen baas zijn meer mijn ding is. Precies 2 jaar later heb ik nieuw leven geblazen in mijn eigen Gastouderopvang Boefjes en Elfjes.
Verder woon ik samen met Rob (52 jaar). Rob is werkzaam als SMT / SMD-operator (Elektronica) in Veenendaal. Daarnaast is hij actief bij het jaarlijkse Cultureel Festival Baarn als fotograaf en zorgt en onderhoud hij deze website.

Huisdieren: Klein aquarium met visjes.