Home Over ons Nieuws Opvang Foto's Contact Privacyverklaring
Excuus, uw apparaat kan onze website niet tonen. Probeer het op een ander apparaat.
Nieuws:

18 december 2018
Gastouders lopen kerststal route Baarn
Bron: Baarnsche Courant, Foto en Tekst: Danielle Bouwmeester

Met een heleboel gastouders in Baarn zitten we in een groepsapp. Op deze manier kunnen we met elkaar afspreken om samen leuke dingen te ondernemen. Wie er kan komt mee. Altijd succes verzekert.
Vandaag was de planning om naar de kerststallen te gaan kijken. Uiteindelijk konden er 4 gastouders mee vanuit heel Baarn. Oda Cremers van Ootjes Koters, Wilma van Boefjes en Elfjes, Nelleke van Buuren van Opvang Het Kinderbuurtje en Danielle Bouwmeester van Tante Jelle’s Kinderopvang.
Met 15 kleine baby’s en peuters op pad. Te voet, op loopfietsjes of in de bolderkar/wagen gingen we de hele Faas Eliaslaan op en neer en een zij takje Faas Eliashof.
De kinderen genieten van alle mooie stallen en elkaar en de gastouders genieten van de volop genietende kinderen. Wij vinden het heerlijk om dit soort kleinschalige uitjes te doen. Na een dik uur zijn al die kleine voetjes en beentjes het ook wel zat dus dit soort uitjes zijn precies lang genoeg. Onderweg praten we over wat we zien en wat de kinderen er voor interpretatie aan geven.
Heerlijk om te horen dat “Baby jozef” in de kribbe ligt bijvoorbeeld. Daar word je toch gelukkig van.

Vervolgens gaan we allemaal weer naar ons eigen huis met onze eigen gastkinderen om daar te knutselen voor kerst, kaarten te maken die we naar de ouders versturen vanuit het kind zelf, kleurplaten te kleuren met Kerst thema of om gewoon lekker ongestoord te spelen……….Wat hebben wij toch een prachtbaan!!

Wij wensen alle ouders en kinderen van Baarn een gezellige Kerst en een gezond en gelukkig 2019.

12 september 2018
Om flexibel te kunnen zijn, zijn op dit moment vrijwel alle kindplaatsen ingevuld. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor nu of in de toekomst. Wellicht kunnen wij u ook verwijzen naar een collega gastouder in Baarn.

25 juni 2018
Wij gaan binnenkort verhuizen en dat brengt net als bij andere veel werk met zich mee. Boefjes en Elfjes blijft uiteraard gewoon in Baarn en betrekt in juli een eengezinswoning met een tuin. Er zijn nog kindplaatsen vrij.

25 mei 2018
Met ingang van 25 mei is in heel Europa een nieuwe wet van kracht gegaan. De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) of te wel de Privacywet. Ook wij ontkomen niet aan het volgen van de wettelijke regels. De website is hierop aangepast en maakt verbinding via beveiligde servers. Alle ouders ontvangen nieuwe contracten die voldoen aan de wet.

13 januari 2018:
Na weken puzzelen hebben wij een verse website. Een website die op vrijwel alle moderne apparaten is te lezen. Deze is waar mogelijk getest, maar mocht u ergens een probleem ontdekken...dan horen we dat graag.