Home Over ons Nieuws Opvang Foto's Contact Privacyverklaring
Excuus, uw apparaat kan onze website niet tonen. Probeer het op een ander apparaat.
Wie is Boefjes en Elfjes eigenlijk?

Mijn naam is Wilma, 49 jaar en moeder van 5 kinderen en oma van 4 kleinkinderen. Geboren in Eemdijk en opgegroeid in Baarn, maar op mijn 26ste verhuisd naar het diepe zuiden.

In Limburg heb ik 10 jaar lang mijn passie voor kinderen omgezet in een succesvolle gastouderopvang. Vanwege onze verhuizing heb ik mijn activiteiten gestaakt en moest ik afscheid nemen van mijn kindjes. Na bijna 20 jaar in Limburg te hebben gewoond, wonen we nu 6 jaar met veel plezier in Baarn.
Na eerst een jaar met bejaarden en als vrijwilliger bij Amerpoort te hebben gewerkt heb ik mijn liefde voor de kinderopvang weer opgestart. Dit doe ik vanuit onze ruime woning. Wij hebben een tuin en gaan ook veel naar buiten of zijn te vinden in de speeltuin (op loopafstand).

Per 1 januari 2016 ben ik dan ook weer officieel geregistreerd als gastouder in Baarn.

Samenwonend met Rob (49 jaar) en onze jongste kinderen Britt (19 jaar) en Tycho (16 jaar). Kort samengevat wat zij doen: Rob is werkzaam als SMT-operator (Elektronica) in Veenendaal. Britt volgt een opleiding MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 – kinderopvang (MBO PW 4) aan de ROC Amersfoort en werkzaam bij Kruidvat. Tycho is derde jaars op heuvelrug college in Zeist.

Huisdieren: Visjes en 3 konijnen.